SZÉPÜLJ
NÁLUNK

arkezelés

Arckezekések

GUINOT kezelések

Guinot – Hydradermie kezelés
A kezelés sajátossága, hogy optimálissá teszi a bőre befogadóképességét a maximális hatékonyság érdekében.
Az bőr megújul, fiatalossá, ragyogóvá, mélyen hidratáltá válik.

Guinot – Hydradermie Lift kezelés
Egy különleges kezelés, mely során elektromos gömb elektródákkal végzett simító mozdulatok segítségével méregtelenítjük a bőrt. Az elektródák segítségével az izmokat stimuláljuk, tornáztatjuk, hogy visszanyerjék rugalmasságukat.
A bőr megfiatalodik, feszessé, rugalmassá válik, az apróbb ráncok elhalványodnak,kisimulnak.

Guinot – Age Summum kezelés
A rendkívüli hatóanyag tartalom a precízen megkomponált masszázstechnikával párosulva egy gyorsan elvégezhető különleges kezelést eredményez.
Az Age Summum bőrmegújító hatású, a megereszkedett bőrt feszesebbé varázsolja, visszaadja a bőr ragyogását, halványítja a hajszálráncokat és a barázdákat.
Minden korosztálynak, bármely évszakban ajánlott.

Guinot – Eye lift – szemkezelés
A szemkörnyékápoló kezelések a legfontosabb kezelések egyike, hiszen védi és hidratálja a szemkörnyék rendkívül érzékeny bőrét. A kezelések során csökken a szem duzzanata, halványítja a karikákat, a fáradtság jeleit minimalizálja. Hidratálja, táplálja, regenerálja a szemkörüli érzékeny bőrt.

– TŰNÉLKÜLI MEZOTERÁPIA – mezoterápiás arckezelés
Az eljárás során a készülék segítségével kis “csatornákat” nyitunk a bőrsejtek falán, amin keresztül a bőr legmélyebb rétegéik tudjuk eljuttatni a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat. A kezelés nem fájdalmas, hasolnló az iontoforézis kezeléshez, csak itt az alkalmazott apullák vagy szérumok felszívódása a bőrben a többszörösére növekszik.
A kezelést az alábbi bőrproblámákra ajánljuk: – ráncok, hegeg, vízhiányos bőrök, megereszkedett-petyhüdt bőr.
A hatóanyag ampullák 100% sterilitásúak, csak tömény hatóanyagot tartalmaznak, felesleges illatanyagokat és kozmetikai adalékanyagokat nem tartalmaznak

– MEZOROLLER – KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA
A kollagén indukciós terápia az első valódi, egyszerű és elérhető kezelés, ami kiemelkedő eredményeket ér el a ráncos, rugalmasságát vesztett, öregedő bőrök kezelésében.
A kezelés során a Mezo-Roller több száz hatóanyag-útat nyit ki a szarurétegen, melyeken keresztül az értékes hatóanyag koktélok egyedülálló módon képesek felszívódni. Ez az eljárás a bőr természetes öngyógyitó képességét aktiválja, aminek következtében a kezelt felületen új kollagén és elasztán termelődik a bőrben.

– Mikrodermabrázió
A gép segítségével távolítjuk el az elszarusodott bőrréteget. Bőrproblémától függően különböző kezelőfejet alkalmazunk. A csiszolás hatására a bőr finomabb és egyenletesebb lesz, a hám élő sejtsorai megvastagodnak, a hámréteg megújul. A htóanyagok ezáltal sokkal intenzívebben jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés nagyon hatásos különböző regeneráló-, ránckezelések, pigment rendellenességek illetve a bőr egyenetlenségeinek elsimítására.

– Gyógynövényes mélyhámlasztás
GREEN PEEL KEZELÉS:
Az eljárás 100% gyógynövény összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epidermális réteget, és a cutis felső rétegeit aktivizálja, regenerálja.
A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt.
A gyógynövényekkel történő hámlasztásos eljárással olyan bőrproblémákon tudunk segíteni, melyeken a hagyományos kozmetika egyáltalán nem, a bőrgyógyászat, pedig csak komoly vegyi anyagok felhasználásával ér el esetleges javulást!

Savas hámlasztó kezelés
Bőrmegújító, hámlasztó kezelés, amely a gyümölcssavak hámoldó erejével feloldja a sejtek közötti kötőerőt és a bőr mélyebb rétegeiben is újravarázsolja a bőrt, majd regenerálja a bőrsejteket és táplálja, helyreállítja a bőr védőrétegét.
Hatása:
A kezelés harcol a bőr öregedésének első látható jelei, a fakó, élettelen bőrszín, és a pigment foltok ellen

– Klasszikus arc
Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. A kezelések során a meglévő aknékat, miteszereket eltávolítjuk, és megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását. A kezelés után a bőr üde, friss, életteli lesz.

– tini arckezelés
TINI KEZELÉS
Menete hasonló a klasszikus tisztító kezelési eljáráshoz, de nem szerepel benne az arcmasszázs.
A tini kezelést azoknak a kis tinédzsereknek (12. életévtől) ajánljuk, akik most kezdik a kamasz éveiket. S most kezdenek a mitesszerek előbukkanni a rejtekhelyükről a bőrükön.

– arckezelés férfiaknak
Manapság a férfiak is egyre gyakrabban járnak kozmetikába és igénybe veszik a különböző speciális arckezeléseket

Ungvári Olga

+36 70  380 4890
ungvariolga77@gmail.com

Üzlet

1065 Budapest,
Podmaniczky utca 14

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 13:00